De Villa

De villa is gelegen aan de rand van een uitgestrekt bos op een eigen perceel van 2600 m². De omgeving is mooi in alle seizoenen. De villa is verdeeld in 2 identieke delen, welke afzonderlijk maar ook gezamenlijk te huren zijn. Elk deel heeft een totale oppervlakte van 90 m² en dit is verdeeld over 4 slaapkamers en een woonkamer. Verder zijn er 2 badkamers aanwezig waarvan een met ligbad. De gezellige huiskamer is voorzien van een royale rondzitbank en houtkachel en grenst aan de open keuken. Ook is er een grote eettafel voor 8 personen. Onze villa is van alle gemakken voorzien om een plezierig verblijf te hebben in deze schitterende omgeving. Zo is de keuken onder meer voorzien van een oven en vaatwasser. Er is een flatscreen LED TV (incl. dvd-speler) aanwezig met alle Nederlandse zenders, en de villa beschikt over centrale verwarming. In en rondom de villa kunt u gebruikmaken van WIFI. Mocht u gezellig de houtkachel aanmaken is er meer dan genoeg hout aanwezig.
Verder zijn 3 slaapkamers voorzien van 2-persoons bedden en is 1 kamer voorzien van een stapelbed. Op verzoek is er een kinderbedje aanwezig. Op het ruime terras kunt u gebruik maken van de aanwezige barbecue en heerlijk tafelen aan de buitentafel met tuinstoelen. Voor kinderen is er in de tuin alle ruimte om zich uit te leven op het ruime grasveld, de trampoline of aan de ping-pong tafel. Verder kunnen ze in het bos hutten bouwen en ravotten in het beekje. Ook voor volwassenen biedt de tuin alle mogelijkheid om lekker tot rust te komen op een ligbed of een wandeling te maken tussen de fruitbomen en in het bos. Kortom alles om heerlijk te genieten van de Belgische Ardennen!

 

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA IMG_0721[1] IMG_0720[1] 20130804_142122 20130804_142012