Omgeving

Je kunt er eindeloos wandelen en genieten van de onaangetaste natuur, of de omgeving verkennen en de vele pittoreske dorpjes bezoeken. Een buurtwinkel met warme bakker is gelegen op loopafstand. Verder is er op 2km afstand een wild west ranch "don diego" waar quads worden verhuurd en men paardrijritten kan maken, en naderhand heerlijk kan dineren in het sfeervolle restaurant. De bungalows zijn zeer centraal gelegen en bieden dan ook veel mogelijkheden voor leuke uitstapjes in de omgeving. Zo is een bezoek aan de grotten van Remouchamps, Hotton of Han erg indrukwekkend. Liefhebbers van outdoorsport zal de omgeving zeker aanspreken en komen volledig aan hun trekken met bijv. mountainbiken, raften, survival, kajak en klimmen. Voor de wat jongere kinderen zijn Plopsaland Coo, Parc Chorophylle, de dierentuin of het safaripark van Aywaille een spannend uitje. Naast de schitterende natuur hebben de Ardennen ook mooie steden te bieden. Steden als Bastogne, Luik en historische dorpjes als Spa, Durbuy en Houffalize bieden een scale aan historische gebouwen en kastelen. Tevens zijn deze plaatsen ideaal om eens lekker uit eten te gaan.

Verder zijn er dichtbij 2 schitterende golfbanen waarvan één zelfs tot de beste van Europa behoort. Ook voor de wintersportliefhebbers is er genoeg te doen. Skipiste Baraque du Fraiture, welke met 650 meter de hoogst gelegen in België is, biedt volop skiplezier voor jong en oud. Ook zijn hier diverse langlaufroutes te vinden en is verhuur van ski's aanwezig.
1. Don Diego Ranch
2. Buurtwinkel
3. Proxy-delhaize
4. Spar
5. Skipiste Baraque du Fraiture
6. Plopsaland Coo
7. Parc Chlorophylle
8. Centre Omnisports de Durbuy
9. Piscine Communale de Trois-Ponts
10. Thermen van Spa
11. New Life Outdoor
12. Huisarts
13. Golfbaan Bluegreen
14. Golfbaan The Five Nations

 

Thermen Spa Ski 4 Ski 3 Ski 2 Ski 1 Rafting Quad Plopsa Coo Paintball Paardrijden Omgeving Omgeving 3 Omgeving 2 Mountainbike Kayak Grotten 2 Gortten 3 Golf 7 Golf 6 Golf 5 Dropping Challenge Amerikaanse begraafplaats Golf 4 Golf 2 Golf 3 Golf 1